neděle 23. prosince 2012

Xmas work in progress

Na Vánoce jsem vytáhl na stůl nejen cukroví a vaječný koňak, ale našel jsem si čas i na figurky.

Momentálně se snažím pracovat především na skvělém trpaslíkovi Grimwaldovi od firmy La Ruota del Tempo , který mě oslovil na první pohled. Tento trpaslík mi přišel částečně poškozen poštovní přepravou, což mi přidalo dalších pár hodin na začišťování a opravách, nicméně mě to neodradilo a pustil jsem se hned i do barvení.

Nechtěl jsem se držet přímo originálu a tak jsem si ho maličko poupravil. Zbavil jsem se helmy a dodělal část vlasů a uší. Po shlédnutí filmu Hobit: Neočekávaná cesta, jsem se inspiroval tetováním trpaslíka Dwalina a vyzkoušel si podobný jednodušší freehand i na plešce Grimwalda. Obličej se mi maloval moc dobře a sám se těším na pokračování.


Další menší progress se konal na figurce trpaslíka od Rackhamu, kterého dokončuji už pár měsíců. Sice s ním nejsem zrovna dvakrát spokojen, ale beru ho jako oddychovou figurku, abych to úplně nezapomněl :) ...

Samozřejmě nesmím zapomenout poděkovat DarkTowerovi za jeho prvotřídní rady a podporu za každé situace. A doufám, že spolu vydržíme spolupracovat i další rok. :))
Na závěr bych vám všem rád popřál veselé Vánoce a šťastný a úspěšný Nový rok 2013. Užijte si vánoční pohodu...

2 komentáře:

  1. Som rad, ze moje dobre mierene rady ta posuvaju dopredu na spicu ceskej painterskej sceny. Posli 1000 €, ako sme sa dohodli a ja budem pokracovat :))))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  2. Já měl za to, že to děláš pro dobrý pocit ;))

    OdpovědětVymazat